ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κυρώνουν τον πλούτο μας και μας δίνουν τα ψίχουλα του για να μην πεθάνουμε αμέσως αλλά σιγά σιγά.

Κυρώνουν τον πλούτο μας και μας δίνουν τα ψίχουλα του για να μην πεθάνουμε αμέσως αλλά σιγά σιγά.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Και όλα αυτά μέσω κρυφών και αδιαφανών συναλλαγών.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

Στις 17 Νοεμβρίου 2022, ημερομηνία που αποτελεί την βάση πάνω στην οποία έχτισε το εγχώριο πολιτικό καθεστώς την σημερινή δημοκρατία, επικυρώθηκε από την βουλή των 300  που αποφασίζουν «αντί του προσώπου» μας χωρίς να μας ρωτήσουν ποτέ, ο οικονομικός απολογισμός του ελληνικού κράτους για το έτος 2020.

Το γεγονός δεν έλαβε ποτέ ούτε την ελάχιστη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ που το τελευταίο τρίμηνο δεν προλαβαίνουν να ανακοινώνουν και να αποκαλύπτουν σκάνδαλα δεξιά και αριστερά, εκφράζοντας πολλές φορές απόψεις και κρίσεις που στρέφουν την κοινή γνώμη σε αποκλίνουσες ή και αντίθετες κατευθύνσεις  με κύριο γνώμονα τα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπούν ή καλούνται να θωρακίζουν. Αυτό το περιβάλλον χάους το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα είναι να επιτείνει την σύγχυση της κρίσεως των Ελλήνων πολιτών και να συσκοτίζονται τα γεγονότα που πραγματικά έχουν βαρύνουσα σημασία για το εθνικό και δημόσιο συμφέρον αλλά και για την ίδια την επιβίωσή τους.




Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ:

«Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:»

Είναι αυτή η Βουλή των 295 βουλευτών των έξι(6) κομμάτων και των πέντε(5) «ανεξάρτητων» που χωρίς χρωματιστά γυαλιά, αδέσμευτοι δήθεν ελέγχουν τους κομματικούς. Λες και αυτοί δεν είναι κομματικοί.

Κανένα από τα έξι κόμματα δεν σηκώθηκε να καταδείξει αλλά και ταυτόχρονα να αναδείξει εμπρός στον ελληνικό λαό τα νούμερα που επικυρώνουν ότι είναι πλούσιος. Και οι «ανεξάρτητοι» επιβεβαιώνουν ότι είναι στον κόσμο τους μόνο για ίδιον όφελός.

Η Βουλή ψήφισε και επικύρωσε ότι τα έσοδα των Ελλήνων για το 2020 είναι κοντά στο 1,364 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. Την ίδια ώρα που τα κόμματα της Βουλής συγκρούονται υποκριτικά για το ποιο θα είναι το ύψος της ελεημοσύνης που θα δοθεί στους Έλληνες για να ψευτοζούν μέσα στα χρέη αλλά να αργοπεθαίνουν στην πραγματικότητα.


Ο κωδικός 54 στον οποίο δόθηκε ο τίτλος «Δάνεια» (πριν το 2018 είχε τον τίτλο «πιστωτικά»)  στοιχειώνει  τους προϋπολογισμούς από το 2015. Όταν ωρίμασε και εντάχθηκε για πρώτη φορά στα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους το χρηματικό ποσό των 600 ΔΙΣ δολαρίων που κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 από τον Έλληνα Αρτέμη Σώρρα με μορφή άτοκου στην ουσία δανείου.

Οι Προϋπολογισμοί και Απολογισμοί της Ελληνικής Δημοκρατίας πιστοποιούν αυτό ακριβώς  το γεγονός  που έγινε ο εφιάλτης όλων των κυβερνόντων την τελευταία δεκαετία και το μοναδικό απαγορευμένο για αυτούς ζήτημα προς συζήτηση. Ενώ όταν κάποιες στιγμές ερωτήθηκαν από πολίτες που αποφάσισαν να ενημερωθούν και να δηλώσουν παρόντες στα πεπραγμένα του κράτους τους το μόνο που έκαναν ήταν, κατά τον ποδοσφαιρικό όρο, να «διώξουν την μπάλα όχι προς την κερκίδα αλλά τελείως εκτός γηπέδου».





Διότι η ιστορία αυτή που βγήκε στην δημοσιότητα το 2012 έχει ως αποκλειστικό στόχο και σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας μας Ελλάς και την αποκατάσταση της Αλήθειας, του Δικαίου και της πραγματικής Δημοκρατίας. Αξίες που τα κομματικά μορφώματα ουδέποτε ακολούθησαν και δεν ακολουθούν. Ούτε θέλουν ούτε επιθυμούν καθώς το αποτέλεσμα της εξυγίανσης και της ελευθερίας είναι η άμεση και αυτονόητη διάλυσή τους που εξασφαλίζει και την οριστική εξαφάνισή τους.


Στις εκθέσεις του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έχουν αναρτηθεί δημόσια στην ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΚ φαίνονται ξεκάθαρα τα τεράστια ποσά που αποτελούν τα έσοδα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αυτό μάλιστα που διακρίνεται στις υποκατηγορίες του κωδικού 54  είναι πως η χρηματική αξία των 600 ΔΙΣ πιθανόν να αποτελεί την μαγιά για τον υπερδιπλασιασμό των χρηματικών ποσών μέσα από χρηματοοικονομικές συναλλαγές, αγορές και πωλήσεις τίτλων που μάλλον έχουν ως εγγύηση τα ομόλογα ΑΑΑ του αμερικανικού δημοσίου που προσέφερε στην Ελλάδα ο Αρτέμης Σώρρας.

Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πάρα πολλά για το πώς λαμβάνουν χώρα αυτές οι διαδικασίες, σε συνεργασία με ποιους και τι κερδίζουν επάνω στις υπερφορτωμένες πλάτες του ελληνικού λαού. Το πολιτικό καθεστώς αποδεικνύει πως η επιδίωξή του είναι να διατηρεί τα βαριά δεσμά φτώχειας στους Έλληνες και να τα κάνει ολοένα και πιο σφιχτά και δυσβάσταχτα. Και  από την επιδίωξη αυτή δεν εξαιρείται κανένα κομμάτι του (κομματικό μόρφωμα).



Τα δημόσια έσοδα του 1,364 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ είναι υπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο της Α.Α.Δ.Ε. (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) και το 97% αυτών κατευθύνεται στο υπουργείο οικονομικών όπου και η έδρα της αρχής. Είναι αξιομνημόνευτη η παραδοχή του πρώην υπουργού Βαρουφάκη ότι δεν είχε ποτέ τον έλεγχο του ταμείου εσόδων. Όπως και κανένας υπουργός οικονομικών. Η Βουλή και η κυβέρνηση μόνο ενημερώνονται. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως η Α.Α.Δ.Ε. εκτελεί με βάση τις εντολές των μνημονιακών τροϊκανών τους οποίους τα κανάλια ξέχασαν ωστόσο δεν έφυγαν ποτέ. Ελέγχουν και δίνουν έγκριση ή απόρριψη για τα πάντα.

Εκατοντάδες  αποκαλύψεις, αλλά και συγκαλύψεις που συντελέστηκαν μέσα στον ορυμαγδό των ανακατατάξεων και των συγκρούσεων των τελευταίων χρόνων ήταν σοκαριστικές. Η πλήρης απαξίωση στην ιστορία  των μετοχών της τράπεζας της Ανατολής, την αξία των οποίων αποδέχεται και πιστοποιεί η ίδια η βουλή μέσω της επιτροπής κεφαλαιαγοράς και του υφυπουργού των οικονομικών, όπως και η μη ενασχόληση της κυβέρνησης στο απολύτως νόμιμο αίτημα και εντολή 5 Δήμων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης  στο θέμα της χρηματοδότησής τους από τα παγκόσμια ταμεία με εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα έφεραν στην επιφάνεια έναν τεράστιο όγκο καρκινώματος που δηλητηριάζει και οδηγεί στον θάνατο την ελληνική κοινωνία.

Αυτό πρέπει να αποκοπεί από το σώμα των Ελλήνων για να διατηρηθούν στην ζωή αλλά και ζήσουν αληθινά ελεύθερα μέσα στην πολιτεία τους όπου το κράτος θα είναι η δική τους δύναμη στην λειτουργία της δημοκρατίας και όχι η δύναμη κάποιων άλλων η οποία τώρα ασκείται δυναστευτικά πάνω τους.


Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Ντουλαπτσής


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!

ΕΛΛΗΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ! ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ- ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ- ΣΥΝΟΛΟ.


spot_img

Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια