ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΕΝΔΙΑ!!!

 




Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, με την παραδοχή του Νίκου Δένδια για τα κακώς κείμενα που φέρει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο το χαρακτήρισε ως τερατούργημα.


Στο πλευρό του διεθνούς δικαίου τάσσεται και η εκπρόσωπος του Γαλλικού Υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών υποθέσεων Αν-Κλερ Λεζάντρ, η οποία εκτός των άλλων δήλωσε πως το τουρκολιβυκό μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών της Ε.Ε. αφού δεν είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη.




Πιο συγκεκριμένα τώρα..

Αναφορικά δε με τις εξελίξεις στην Λιβύη, ο κ. Σούκρι στην συνάντησή του με τον κ. Δένδια στις 9/10/2022 τόνισε πώς είναι απαραίτητο να φύγουν οι ξένες δυνάμεις. Αναφερόμενος στην παρούσα κυβέρνηση, η οποία είχε  διάρκεια ζωής ως τον Ιούνιο του 2022, σημείωσε πως δεν έχει την απαιτούμενη νομιμότητα δια να προχωρά σε διεθνείς συμφωνίες που δεσμεύουν την χώρα. Δεδομένου πως αυτή η κυβέρνηση προέκυψε από συμβούλιο αντιπροσώπων, μια παράνομη κυβέρνηση κηδεμονίας που επιβλήθηκε στην Λιβύη με το 2259 ψήφισμα του συμβουλίου ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.Έτσι ο κ. Σούκρι πρότεινε απαραιτήτως να γίνουν εκλογές στην Λιβύη και να παρθούν αποφάσεις για τέτοια μείζονος σημασίας θέματα όπως άλλωστε προβλέπει και το συνταγματικό δίκαιο.



Σόκ προκάλεσε η αντίδραση - απάντηση του κ. Δένδια ο οποίος συμφώνησε με τον κ .Σούκρι λεγοντας πώς: 

1. οι προσωρινές κυβερνήσεις δεν μπορούν να συνάψουν συμφωνίες κανενός είδους και πως η εντολή της κυβέρνησης της Λιβύης έχει λήξει εδώ και καιρό και δεν αντιπροσωπεύει τον λαό.

2. δεν υποσκάπτουμε την ασφάλεια της περιοχής.

3. όλοι οι εμπλεκόμενοι όπως και η Ε.Ένωση έχουν καταγγείλει το μνημόνιο το οποίο δεν έχει καμία νομική βάση.

Ας αναλογιστούμε..

Οι κ.Σούκρι και Δένδιας συνεννούν με όλα τα σχετικά αιτήματα του ίδιου του προεδρίου της λιβυκής βουλής το οποίο με επιστολή του στον Ο.Η.Ε. χαρακτηρίζει παράνομη και καταχρηστική την συμφωνία η οποία επιβλήθηκε στον λαό και ουδέποτε έχει εγκριθεί στην βουλή των αντιπροσώπων!  Η παραδοχή του κ. Δένδια δίνει προβάδισμα στην αποκατάσταση της δικαιοσύνης.


Δικαίως, είναι κατά κόσμων γνωστές οι πάγιες θέσεις του ανθρωποκεντρικού οργανισμού και πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων, αλλά και του προεδρου του κ.Αρτέμη Σώρρα  ο οποίος εδώ και έτη μας έχει αποκαλύψει, πως από το 1974 και εντεύθεν δεν έχουμε επισήμως στα χέρια μας κάποιο φεκ της όποιας κυβέρνησης έχει περάσει από τότε το οποίο να πιστοποιεί την σύσταση της βουλής μας σε νομοθετικό σώμα! Επομένως με την παραδοχή του κ. Δένδια προκύπτει  ότι όπως με την Λιβύη έτσι και για την Ελλάς, δεν μπορεί να ισχύουν τα μεταμεσονύκτια και καταχρηστικά ψηφίσματα και μνημόνια, που κάποιοι προσπάθησαν και προσπαθούν να  επιβάλλουν τεχνηέντως στον άνθρωπο.

Με λίγα λόγια..

Αγαπητέ αναγνώστη ας αναλογιστούμε, πού οφείλεται η αλήθεια εκ στόματος Δένδια ο οποίος κυριολεκτικά αδειάζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και όλες τις παρελθοντικές κυβερνήσεις; 

Δικαιώνεται η Ελλήνων Συνέλευσις η οποία σπάει την επιλεκτική αντίληψη και με λογική ζητά να σπάσει ο άνθρωπος τα δεσμά του και μετέχοντας στα κοινά να θέσει την εκπροσώπευση των δίκαιων και δικαιωμάτων του σε πρακτική εφαρμογή, καταργώντας την παράλογη και άδικη αντιπροσώπευση που τόσα έτη μας έφερε στο χείλος του αφανισμού μας ως γένος.


Βάση όλων αυτών ..

Η βουλή, οι αντιπρόσωποί της και όλοι οι αξιωματούχοι μαζί με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, είναι μηνυόμενοι από την Ελλήνων Συνέλευσις και τον πρόεδρό της Αρτέμη Σώρρα,για το κατηγορητήριο περί της εσχάτης προδοσίας, και όπως αναφέρει και ο κ. Σώρρας, είναι ένα μαγαζί, ένα ξενόφερτο λόμπι το οποίο αντί για σφραγίδες και έγκυρες υπογραφές βάζει άδικες παιδικές μουτζούρες  γελοιοποιώντας το γένος των Ελλήνων!


Συντάκτης Ν.Δ.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!

ΕΛΛΗΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ! ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ- ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ- ΣΥΝΟΛΟ.


spot_img

Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια