ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο Τσίπρας υπέγραψε ο Μητσοτάκης εκτελεί . Στο 185% η αύξηση των μεταναστευτικών ροών το 2022. Υπερκομματικό σχέδιο εισβολής

  Ο Τσίπρας υπέγραψε ο Μητσοτάκης εκτελεί . Στο 185%  η αύξηση των μεταναστευτικών ροών  το 2022. Υπερκομματικό σχέδιο εισβολής.


Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει πανηγυρικά ότι το σχέδιο είναι υπερκομματικό και εκτελείται από όλα τα κόμματα. Ξεκάθαρος στόχος η ανάταξη και αντικατάσταση πληθυσμών.

Ο λόγος είναι εύκολα κατανοητός από τους σκεπτόμενους. Άνθρωπος που έχει χάσει το δέσιμο με τον τόπο που γεννήθηκε αυτός και οι πρόγονοί του είναι εύκολα χειρίσιμος, πειθήνιος και στην ουσία δούλος.

Τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα από τις επίσημες αρχές του ελληνικού κράτους είναι πράγματι συνταρακτικά. Aύξηση κατά 185% (8.332 άτομα), καταγράφουν οι αφίξεις μεταναστών από 1ης Ιανουαρίου έως τέλος του Οκτωβρίου του 2022 σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021. Και αυτά είναι τα επίσημα καταγεγραμμένα περιστατικά. Συνειρμικά βγαίνει το συμπέρασμα για ανάλογη ή και μεγαλύτερη αύξηση των περιστατικών που διέφυγαν της προσοχής των συνοριακών ελεγκτικών αρχών. Και αυτά κατά κανόνα είναι τα περισσότερα.

Αυτές οι δυσμενείς εξελίξεις  αγνοήθηκαν από τα  μεγάλα και συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης  που στην παρούσα φάση έχουν ριχτεί με τα μούτρα στην κομματική πόλωση ενόψει πιθανών επερχόμενων εκλογών, στην χειραγώγηση  της αντίδρασης της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω ειδεχθών σκανδάλων και στις εξευτελιστικές για τους Έλληνες πολίτες παροχές ελεημοσύνης που διαφημίζονται από το καθεστώς ως τα φάρμακα στις διαχρονικές και πλήρεις  αποτυχίες του.   

Η έκπληξη των περισσοτέρων από όσους  τυγχάνει να ενημερωθούν με οποιοδήποτε τρόπο πιθανότατα να είναι μεγάλη. Ωστόσο οι γνώστες  της  ιστορικής  πορείας των τελευταίων 30 χρόνων  με τις  πολιτικές που ακολουθήθηκαν από όλες ανεξαιρέτως τις κομματικές κυβερνήσεις  δεν αιφνιδιάζονται. Και πάμπολλες είναι οι φωνές που ειδικά τις τελευταίες δύο δεκαετίες έκρουαν συναγερμό.

Όλοι βιώσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας το ανεπίσημο πρώτο άνοιγμα συνόρων, και ασφαλώς μετά από μιλητές συμφωνίες. Ήταν η αρχή σε αυτό που ακολούθησε. Οι εποχές βέβαια διαφορετικές. Η Ελλάδα ήταν φαινομενικά  ένα υγειές οικονομικά κράτος που μπορούσε να δεχτεί ανθρώπους από γειτονικά κράτη και μάλιστα σε μεγάλο μέρος ομογενείς.

Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, και ως τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας 2000,  συνεχίστηκε η παράνομη εισροή πλήθους ανθρώπων από την ανατολική Ευρώπη οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό επιδόθηκαν σε παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες με αποτέλεσμα την κατάρρευση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την μετάλλαξη των μεγάλων  πόλεων σε ένα άκρως επικίνδυνο περιβάλλον και ιδιαιτέρως κατά την νύκτα.

Αυτή η πρώτη δεκαετία επέδρασε ως η δοκιμή για να γίνει οικεία η κατάσταση η οποία είχε αποφασιστεί να επιβληθεί στην χώρα αλλά και έφερε στο προσκήνιο νέα κομματικά μορφώματα που άρχισαν να προπαγανδίζουν νέα ιδεολογήματα περί πολυπολιτισμικότητας και μετακίνησης πληθυσμών με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και παράνομο, άναρχο και χαώδη.

Με τις επόμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν οι αθρόες παράνομες εισροές από χώρες που βρίσκονται στα βάθη Ασίας και Αφρικής. Το φαινόμενο ήταν κατά πολύ εντονότερο από αυτό  της δεκαετίας του ΄90.  Οι μεγάλες πόλεις, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σχεδόν διπλασιάστηκαν με την είσοδο των νέων μαζών, και ολόκληρες συνοικίες γκετοποιήθηκαν. Η ελευθερία κίνησης  των κατοίκων περιορίστηκε δραματικά λόγω του φόβου που επικράτησε. Η υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών διέλυσε τις ζωές εκατοντάδων  χιλιάδων ανθρώπων ενώ η απομόνωση και η αποξένωση έγινε κανόνας.

Την σκυτάλη στον αγώνα για την εξάλειψη του Έθνους στην Ελλάδα πήραν τα μνημόνια ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ,ΝΔ που δυσχέραναν ακόμη περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων οι οποίοι άρχισαν να φεύγουν από την πατρίδα τους. Αφήνοντας κενό χώρο στους λαθραία εισερχόμενους  που συνέχιζαν με αμείωτη ένταση.  

Οι επιπτώσεις των μνημονίων έθρεψαν και ενίσχυσαν τα αποκαλούμενα αριστερά κινήματα που έφεραν στην κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα ΑΝΕΛ με ταμπέλα πατριωτισμού ως στήριγμα του. Ψηφίστηκαν νέα μνημόνια μαζί με νέους νόμους για απόδοση ιθαγένειας και τα εκατομμύρια που μπήκαν παράνομα επί των προηγουμένων κυβερνήσεων γίνονταν και γίνονται κατά συρροή Έλληνες ιθαγενείς στα χαρτιά. Τα προνόμια και οι διευκολύνσεις διαβίωσης  που δίνονται είναι μεγάλες και οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και κάτοικοι έχουν καταντήσει πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας. Υπογράφτηκαν διεθνείς συμφωνίες που προγραμμάτισαν την εκτέλεση σχεδίων για εισαγωγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη.

Το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση που επήλθε με την συνδιάσκεψη των κρατών μελών στο Μαρακές στις 11 Δεκεμβρίου 2018  είναι η συμφωνία του αφανισμού του ελληνικού Έθνους. Ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε την συμφωνία εκ μέρους της Ελλάδας. Δεκάδες κράτη αρνήθηκαν να την υπογράψουν και ανάμεσά τους πολλά ευρωπαϊκά.


https://www.e-synews.gr/wp/2018/12/13/pagkosmio-symfono-oie-symfonia-afanismoy-ellinikoy-ethnoys/

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 35%;

Και ενώ Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έχουν το όνομα και το δηλώνουν δημοσίως αποσπώντας την προσοχή, στοιχειοθετείται τελικά πως έχουν και άλλοι την χάρη. Οι «κεντροδεξιοί νέο-φιλελευθεροι» δεν διαφέρουν ούτε κατά χιλιοστό των δήθεν αντιπάλων τους.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει με ζήλο και με όσες δυνάμεις έχει το πρόγραμμα γενοκτονίας και αφελληνισμού. Απόδειξη είναι οι ανακοινωθέντες αυξημένοι αριθμοί από τα υπουργεία. Δηλώνουν έτσι με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι εφαρμόζουν την συμφωνία του Μαρακές πάση δυνάμει και ταχύτητας.


https://www.amna.gr/home/article/687178/Auxisi-stis-metanasteutikes-roes-kata-185-sto-dekamino-tou-2022-enanti-tou-2021?fbclid=IwAR31JzXUsJWcAI7KY6elZ3Z7coG40sNpROhCN8tboQCNyKimRUJV3ICR1tY

 Το μείγμα γίνεται πραγματικά γενοκτονικό αν αναλογιστούμε πως μετά από την συνεχιζόμενη δεκαετή οικονομική επιδείνωση,  την εξαθλίωση που επήλθε μετά το μπλακ άουτ της πανδημίας  και το σοκ από τις αυξήσεις κόστους  επιβίωσης, φτάσαμε το 2022 οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 50% ανοίγοντας τραγικά την αρνητική ψαλίδα της δημογραφίας στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνούν την σειρά των πεπραγμένων του κομματισμού. Να μην επηρεάζονται από τις φαινομενικές και προσχηματικές αντιπαραθέσεις. Είναι τεχνητές και επιδιώκουν διχασμούς, συσκότιση και χάος. Είναι διαρκής η πρακτική δημιουργίας  προβλημάτων για να πολεμούν το σύνολο των πολιτών ώστε να αναλώνει δυνάμεις και να μην αντιστέκεται σε σχέδια και αποφάσεις αλλά και ούτε να επιδιώκει ενεργό ρόλο στην διοίκηση της πολιτείας του.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ! Δεν νοείται Έλληνας στην χώρα του να έχει λιγότερα δικαιώματα από οποιονδήποτε αλλογενή.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ» δίνει στους Έλληνες την δυνατότητα απελευθέρωσης με την ενεργοποίησή τους ως αληθινοί πολίτες. Να αποτελέσουν τα υγιή και δυνατά κύτταρα μιας πολιτείας  που ως ένα σώμα, και ποτέ κομματιασμένο, θα λύνει όλα τα μεγάλα και μικρά προβλήματα. Με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο, με άμεσο έλεγχο και συμμετοχή από τους ίδιους τους πολίτες. Σε κοινή και δημόσια θέα.

https://www.artemis-sorras.gr/esy/programmatikes-diloseis-politikoy-foirea-ellinon-syneleysis-6199-04-09-2015


Συντάκτης άρθρου : Γιώργος Ντουλαπτσής



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!

ΕΛΛΗΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ! ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ- ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ- ΣΥΝΟΛΟ.


spot_img

Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια