ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 


Όταν ο Αστυνομικός καλείται να επιληφθεί επί παντός επιστητού, 

Όταν είναι επιφορτισμένοι με πάρεργα, αφήνοντας εκτεθειμένα τα ήδη υποστελεχομένα τμήματα.

Όταν βλέπουν να μην εφαρμόζεται και να καταστρατηγείται η εσωτερική τους νομοθεσία και η υπηρεσία τους να μη τούς λαμβάνει κάν υπόψη, να μη τούς δίνουν τα οφειλόμενα ρεπό τους, να μην αμοίβονται οι πραγματικές υπερωρίες τους, τα υπάρχοντα υλικοτεχνικά μέσα να είναι πάντα ελλιπή και πολλές φορές έξω από τίς προδιαγραφές πού θα τον θωρακίζουν και θα τον προστατεύουν σύμφωνα με την επικινδυνότητα τού επαγγέλματος, τα οχήματα γερασμένα, όταν για όλες αυτές τίς ελλείψεις  συμμετέχουν με την τσέπη τους, οι οικονομικές απολαβές να είναι οι χειρότερες από όλο το κλάδο τού δημοσίου τότε είναι επακόλουθο να μη μπορούν να τα βγάλουν πέρα, όπου με αυτή την άδικη πολιτική αρχίζει η αναζήτηση τής διαπλοκής!

'Οταν δεν τηρείται το ωράριο, εξαντλημένοι εσύ να περιμένεις την Αστυνόμευση, όταν διώκεται,  εκβιάζεται με δυσμενείς μεταθέσεις, όταν τον πετροβολούν όταν τού εκσφενδονίζουν βόμβες μολότωφ να απειλείται η ζωή τους, όταν και πόσα ακόμα όταν, όταν με αυτά και μόνο αυτά, μένουν ανασφάλιστοι ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ο ΠΟΛΙΤΗΣ η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

Πώς περιμένουμε να αποδώσει ένα αποτελεσματικά δίκαιο έργο διαφύλαξης και προστασίας πρός όλους τούς πολίτες, πού είναι η φύση τής αποστολής του. ΠΩΣ; 

Όταν όμως τα οικονομικά στοιχεία τού προυπολογισμού δηλώνουν διπλάσια έσοδα από το εξωτερικό χρέος και τα αφήνει ανεκτέλεστα, οπότε δεν μπορεί η πολιτεία να επικαλεσθεί δημοσιονομική εκτροπή!  

Η εφαρμογή  η εκτέλεση τής νομοθεσίας μάς αφορά όλους και το κάθε στρεβλό οφείλουμε να το επαναφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι σέ μία μεγάλη αληθινή μεταρρύθμιση και στην ορθή του βάση, στην βάση τού ΔΙΚΑΙΟΥ πού αφορά όλους τούς τομείς και όλες τίς υπηρεσίες τού κράτους, και είναι ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ  ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ σέ όλο αυτό το εγχείρημα , είναι η ΩΡΑ.







                                                   Πηγή : 👇👇👇









ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!

ΕΛΛΗΝΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ, ΠΩΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ! ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ- ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ- ΣΥΝΟΛΟ.


spot_img

Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια