ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ

 


Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξωσωματική) για την αναπαραγωγική διαδικασία.

Το φυσιολογικό ( αυτό δηλαδή που διέπετε από την λογική της φύσης), τείνει να υποκατασταθεί από τεχνικές και μεθόδους "επιστημονικής υποβοήθησης", υπό το πρόσχημα της ανθρωπιστικής προσφοράς. Εγκυμονεί όμως κινδύνους, της παρά φύσιν παρέμβασης στον ανθρώπινο οργανισμό και της πλήρους αποκοπής από την φυσιολογία του.

Η προσπάθεια της επιστήμης επικεντρώνεται στην υποστήριξη των υπογόνιμων ζευγαριών και όχι στην διερεύνηση των αιτιών που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην υπογονιμότητα. Στην χώρα μας από το 2005 έχει συσταθεί η Ανεξάρτητη αρχή ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η οποία καθορίζει εκτός των άλλων την διακίνηση των γονιμοποιημένων ωαρίων που δεν χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες εξωσωματικών ώς εμπορεύσιμο γενετικό υλικό στην ελεύθερη ευρωπαϊκή αγορά.




Να μην παραγνωρίζουμε δε ότι τους τελευταίους μήνες άρχισε και στην Ελλάδα να εφαρμόζεται η τεχνητή νοημοσύνη των υπολογιστών, όπου μέσω ενός ειδικού αλγόριθμου γίνεται από τον υπολογιστή η αξιολόγηση και η επιλογή του γονιμοποιημένου ωαρίου που θα εμφυτευτεί. Αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι όπως ανακοίνωσε επίσημα το ''Ben Gourion university'' του Ισραήλ ότι πλέον έχει επιτευχθεί η δημιουργία στο εργαστήριο συνθετικών σπερματοζωαρίων που καθιστά την γυναικεία γονιμοποίηση εφικτή χωρίς την ανδρική αρωγή, αντιλαμβανόμαστε ότι το μέλλον προοιωνίζεται ανατριχιαστικά ζοφερό για τον άνθρωπο.

Παρακάτω ακολουθεί το ΦΕΚ 17/Α/27-1-2005 Νόμος 3305/2005.

PDF


Άρθρο του υπ. βουλευτή με την Ελλήνων Συνέλευσις Μπλιάτσιου Αντώνη.


Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια