ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΑΛΛΟΘΡΟΩΝ : «πρώτα μπαίνουν στην Ελλάδα και μετά πληρωνόμαστε 500 ευρώ το κεφάλι» ! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; video

 



Απίστευτες παραδοχές διακινητή μεταναστών !!!

Μένουμε Φλώρινα ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ παραδοχές από τον μεγαλο-διακινητή μεταναστών, Οζτζάν Καρλί…. (δημοσιεύτηκε από Τουρκικό κανάλι το Σάββατο 29-2-2020)

«Περνάμε τους μετανάστες απέναντι με την άδεια του Ερντογάν» (!!!)
Λέει επίσης ότι: « Σε 1-2 μέρες όσοι συνωστίζονται τώρα στον Έβρο θα μπουν στην Ελλάδα με βάρκες»
Απίστευτα πράγματα…


… ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ε ;;; …

… ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…

Ο λεγόμενος Φόρος Προστιθέμενης Αξίας ( Φ.Π.Α. ) είναι έμμεσος φόρος που επιβλήθηκε από το “Παράγωγο Δίκαιο” του Κοινοτικού Δικαίου στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

… ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ…

ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ( Φ.Π.Α. ) Ο ομοιόμορφος υπολογισμός του φόρου απ΄ όλα τα κράτη-μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ΄ αυτού αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία στη χρηματοδότηση του κοινοτικού προϋπολογισμού, και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη-μέλη. 

ΑΡΘΡΟ 2 ΤΗΣ 2007/436/ΕΚ Ευρατόμ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ…

… ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ” ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΦΠΑ ΜΑΣ (Η ΦΑΠΑ 24% ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ “ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ… ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ;;;




Οπως αποκαλύπτει ο βουλευτής, ο ιδιοκτήτης της ERCI είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης εταιρείας… μισθοφόρων και ένοπλων φρουρών σε Σομαλία, Ινδικό Ωκεανό κλπ.!
Στην ερώτησή του – η οποία συνοδεύεται και με αίτηση κάθε σχετικού εγγράφου για την συγκεκριμένη ΜΚΟ -προς τα υπουργεία Εξωτερικών, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, ο βουλευτής αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι:
«Στο κύμα των ΜΚΟ που κατέκλυσαν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στην προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, περιλαμβάνεται και η ΜΚΟ ERCI, η οποία όπως η ίδια διατείνεται, έχει μεταφέρει ή διευκολύνει να μεταφερθούν στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περισσότεροι από 50.000 αλλοδαποί κατά την διάρκεια της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης και το ίδιο εξακολουθεί να κάνει και τώρα.
Η ίδια ΜΚΟ δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι μία από τις βασικές δραστηριότητές της είναι η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα επεκταθούν εκτός από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Αττική και την Βόρειο Ελλάδα. 
Την ίδια στιγμή – σύμφωνα με καταγγελίες τις οποίες καλείστε να διερευνήσετε- ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ΜΚΟ, είναι και ιδιοκτήτης της εταιρείας ένοπλων μισθοφόρων ASPIDA που συνοδεύουν πλοία στην Σομαλία, την Ερυθρά Θάλασσα, τον Ινδικό Ωκεανό και αλλού! 
Δηλαδή – αν ισχύουν αυτά – ο ιδιοκτήτης της ERCI, έχει μία ΜΚΟ που εκτός της μεταφοράς ή διευκόλυνσης μεταφοράς αλλοδαπών προσφύγων ή παράνομων μεταναστών στα ελληνικά νησιά και ενσωμάτωσής τους στην ελληνική κοινωνία, έχει και ένοπλο τμήμα μισθοφόρων στο έτερο σκέλος των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του, κάτι πρωτοφανές στα χρονικά των ΜΚΟ»… ( ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ… https://lesvosvoice.blogspot.com/2017/07/blog-post_95.html )

Συνολικά 30 άτομα, μέλη της ΜΚΟ ERCI, συνελήφθησαν για την εμπλοκή τους σε οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο που δρούσε τουλάχιστον από τα τέλη του 2015 στη Μυτιλήνη με στόχο τη διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα μέσω των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η οργάνωση αποκόμισε σημαντικά χρηματικά πόσα, το ύψος των οποίων αποτελεί αντικείμενο προσδιορισμού από αρμόδιες αρχές, όπως και η έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς της και οι διασυνδέσεις της.

Το ξήλωμα της σπείρας ξεκίνησε με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών τον περασμένο Φεβρουάριο για πλαστογραφία, παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, κατασκοπεία και παράνομη κατοχή φορητών ασυρμάτων ναυτικού τύπου.

Όπως έγραφε τότε δημοσίευμα της «Εφ.Συν.», οι δύο έφυγαν από το γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικείου Μυτιλήνης με την κατηγορία της χρήσης πλαστής πινακίδας σε τζιπ ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης ΜΚΟ, που δραστηριοποιείται στη Λέσβο στον τομέα της υποδοχής προσφύγων.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση διενεργήθηκε μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση 6 ημεδαπών και 24 αλλοδαπών, μελών της ίδιας οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, απώτερος σκοπός ήταν η αποκόμιση κέρδους από την λειτουργία της ως ΜΚΟ, παρά τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, είτε με την αποδοχή δωρεών υλικών αντικειμένων, είτε με επιχορηγήσεις, είτε με την κατάθεση χρηματικών ποσών από ιδιώτες ή συλλογικούς φορείς σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και σε ιστότοπο δωρεών.

  • Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, οι εμπλεκόμενοι συμμετέχοντας σε κλειστές – κρυπτογραφημένες ομάδες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, λάμβαναν – σε χρόνους καθοριστικούς – πληροφορίες και στοιχεία, εμπιστευτικού χαρακτήρα, για τις προερχόμενες από την Τουρκία προσφυγικές ροές.
  • Ανάλογες πληροφορίες συνέλλεγαν μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασυρματικών  επικοινωνιών ελληνικών και ξένων Αρχών (Λιμενικό Σώμα – FRONTEX κ.λπ.) καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων (μονοκυάλια-διόπτρες κ.λπ.).
  • Οι πληροφορίες αφορούσαν, κυρίως, τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων προσφυγικών ροών προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος), τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος) συγκεκριμένων προσφυγικών ροών και της κατεύθυνσης αυτών σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, τον αριθμό των επιβαινόντων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών σε λέμβους, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση κατά την διάρκεια της πλεύσης των λέμβων, τον τελικό προορισμό τους (χώρος προσαιγιάλωσης), για τις πληροφορίες αυτές δεν ενημέρωναν τις αρμόδιες για την έρευνα και διάσωση Αρχές, ως όφειλαν, λόγω της ένταξης και συμμετοχής τους στον αντίστοιχο εθνικό και τοπικό σχεδιασμό έρευνας και διάσωσης.
  • Επιπλέον, σε συνεργασία με άλλες ομοειδείς οργανώσεις, συμμετείχαν σε άτυπο σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων σχετικά με τις πολυάριθμες αφίξεις παράτυπων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια, χωρίς το σχέδιο αυτό να έχει γνωστοποιηθεί και εγκριθεί αυτό από τις αρμόδιες Αρχές.
  • Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από 09-12-2017 έως 09-02-2018, τα μέλη της οργάνωσης, σε δεκάδες περιπτώσεις, ανέμεναν συστηματικά και οργανωμένα την άφιξη λέμβων με παράτυπους αλλοδαπούς, χρησιμοποιώντας το προαναφερόμενο όχημα, με τις πλαστογραφημένες πινακίδες κυκλοφορίας.
  • Από τον συνολικό τρόπο λειτουργίας τους προσδιορίζεται ότι παρείχαν άμεση συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς ενεργώντας με πρόθεση διευκόλυναν την κατ’ επάγγελμα και συνήθεια διακίνηση μεγάλου αριθμού υπηκόων τρίτων χωρών, προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος) σε (11) τουλάχιστον περιπτώσεις, από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση μετά την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και τη συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


Μηταράκης: Ερχονται μαζικά Σομαλοί από την Τουρκία στην Ελλάδα

Μηταράκης: “Μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΒΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 29 ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ… ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (video) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΔΟΜΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΠΗΓΗ:👇







ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇





👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇

Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
https://www.aitherikigrafi.gr/





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια