ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ --ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.


Το ρεπορτάζ του CNN που παρουσιάζει την Ελλάδα ως Νο1 στον ...

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...
ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ.

 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ , ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ  ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ .

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤτΕ,  ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 18 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ.
 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 

 ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ. 

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ , ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΝ Η  ΑΝΑΔΕΙΞΗ  ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 

ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ  ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΟΣΑ ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΠΩΣ ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΧΝΗ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ , ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΩΝ Ή ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΝΩΝ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ  ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ...
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 0,001 % ΤΟΥ Α.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.!!!!!


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ???
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΣΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ >>ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ??/
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ  ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΩΣΤΟΣΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΞΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...

ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ
ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ
ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΔΥΣΝΟΗΤΕΣ  ΕΝΝΟΙΕΣ  ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ  ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΔΟΛΙΩΣ  ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΚΡΥΨΕΙ Ή ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ  ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ  ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ  ΚΑΙ Ο ΚΛΕΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ .
ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ  ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ DNA ΜΑΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
ΣΕΛΙΔΑ 25 από 40
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. Στη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. Όλες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός. ΣΕΛΙΔΑ 26 από 40
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.


ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr


=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."


=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/

=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:





Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια