ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 



Νοέμβριος 6, 2012

4η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στις 06.11.2012 η Αμερικανική Δικηγορική Εταιρία επικύρωσε εγγράφως  ότι το Αμερι­κάνικο Δημόσιο δεν έφερε καμία αντίρρηση / ένσταση / εμπόδιο σε αυτήν την επένδυση / δάνειο / μεταβίβαση των Αμερικανικών Χρεογράφων, προς πίστωση και όφελος της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟ­ΡΑΣ / ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑ­ΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜ­ΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ!
Άρα, αφού δεν υπήρξε καμία ένσταση ή και αντίρρηση από τους οφειλέτες προς τον κ.Σώρρα και τις προθέσεις του για τον επικείμενο δανεισμό και αφού έχει προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια που προβλέπεται από την παγκόσμια νομοθεσία, τα χρεόγραφα του θεωρούνται ως επικυρωμένα από όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Ο νόμιμος δικαιούχος κ. Σώρρας, η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν με άνεση και νόμιμα να προχωρήσουν στην κατάθεση του χρε­ογράφου Αμερικανικού Δημοσίου στους δημόσιους λογαριασμούς τους και να προ­χωρήσουν στην «αυτόματη ρευστοποίηση» χωρίς κανένα πρόβλημα, έχοντας υπόψη την λειτουργία του «ποσοστιαίου χρηματο­οικονομικοπιστωτικού συστήματος» ή όπως αλλιώς λέγεται, του «fractional banking system».
Επίσης, βάσει του παγκόσμιου κανόνα «Bona Fide Transferee & Holder in Due Course» - «Καλή τη πίστει εκδοχέας» - Ο παραλήπτης, αφού έπραξε όλα τα νόμιμα ο δικαιούχος προς όφελός του, μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση της πράξης χωρίς να φέρει οιονδήποτε βάρος ή πρόβλημα.
Βάσει των πιο πάνω έχουν συμβεί τα ακό­λουθα:
• ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗ­ΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.09.2012,
• Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ/ ΕΝΣΤΑ­ΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
• Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟ­ΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙ­ΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗ­ΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟ­ΛΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ!

Νοέμβριος 16, 2012

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ - ΕΘΝΟΥΣ

Ακολουθεί η Εξώδικη Δήλωση Διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση.
Ο κ. Αρτέμης Σώρρας καταθέτει Έγκληση  εναντίον του Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριο­τήτων της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ζερβουδάκη για συκοφαντική δυσφήμιση που αφορούσε την αναγγελία από 4.10.2013 της Τράπεζας Ελλάδος σχετικά όπως αναφέρεται, τον ισχυρισμό για την προσφορά των 600 δις δολαρίων και στην εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ» για συναυτουργία στην δυσφήμιση.

Νοέμβριος 19, 2012

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κοινοποίηση  προς κκ. Γεώργιο Προβόπουλο, Βασίλη Μαστρόκαλο και 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Σμολένσκη   Αρ.18
Λάρισα Τ.Κ 41222
ΕΙΜΑΙL: esy.larisaion2@gmail.com

Τηλ: 2410624666
κιν: 6973656136



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 TWITΤER

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 INSTAGRAM



ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
==================================================

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια