ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

“ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ” ΕΡΓΑ Λ-ΑΘΡΟΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ “ΙΘΑΓΕΝΟΕΛΗΝΩΝ” … ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ… ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ…

muslims_450x


ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…
… ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ “ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ” (ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ) ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ “ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!
… ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ 100.000.000 ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ “ΙΝΔΙΑΝΩΝ” … ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…
… ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ…
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
……………………………………………………………
Πύργος: Αφγανός χτύπησε 74χρονο για να τον ληστέψει έξω από σούπερ μάρκετ
Θύμα ενός υπηκόου Αφγανιστάν έπεσε ένας 74χρονος στον Πύργο το μεσημέρι της Τετάρτης σε χώρο στάθμευσης έξω από σούπερ μάρκετ.
Ο 27χρονος πλησίασε τον ηλικιωμένο που κρατούσε τις σακούλες με τα ψώνια και επιχειρούσε να τις βάλει στο αυτοκίνητό του και τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι προκειμένου να του αποσπάσει τις σακούλες με τα τρόφιμα.
Το περιστατικό συνέβη στις 2.15 το μεσημέρι, ο ηλικιωμένος κάλεσε σε βοήθεια και συγκεντρώθηκαν πολίτες στο σημείο που ανάγκασαν τον δράστη να τραπεί σε φυγή και να συλληφθεί λίγα λεπτά αργότερα σε μικρή απόσταση επί της οδού Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο.
……………………………………………………………
Πρέβεζα. Σε κρίσιμη κατάσταση 84χρονη που βρέθηκε χτυπημένη και ημίγυμνη – Ανακρίνεται 40χρονος Πακιστανός
Σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μια γυναίκα 83 ετών, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και με κτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, στο σπίτι της στην Πρέβεζα χθες στις 8 το βράδυ.
Πηγή: prevezatoday.gr
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε γυμνή και χωρίς της αισθήσεις της πάνω στο κρεβάτι, μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των κτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Ο πακιστανός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της. Ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
……………………………………………………………………………..
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ;
……………………………………………………………………………..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια